Vi r alla ett!
Vi r alla ett!Vi r alla ett!

onsdag 22 februari 2012

Nätverka med Meet & Greet i Malmö!

Förra våren körde vi till Göteborg för att vara med på Meet & Greets nätverksmingel  vilket var en väldigt positiv upplevelse. Sen dess har initiativtagaren Marie Nordström tagit konceptet till både Malmö och Stockholm. Snart är det Malmös tur igen.
Platsen blir Hylliekrokens Golfcenter och allt du behöver veta står under bilden nedan tagen på denna golfbana som snudd på ligger mitt i stan! Här har vi även haft en kul kväll med kvinnor intresserade av kläder och hudvård i gott samarbete med Elisabet Bövik som arbetar med klädkoder och färger särskilt för dem med affärstänk i sinnet. Det hoppas vi göra om!


Meet & Greet i Malmö!
Torsdagen den 8 mars beger vi oss alla till Limhamnsfältet och Hylliekrokens Golfcenter för en härlig kväll i nätverkandets tecken. Vi startar klockan 18.30 med föreläsning/speed-meeting med supernätverkaren Jonny Nordin. Jonny är aktuell med boken Framgångsrikt Nätverkande som naturligtvis finns till försäljning under kvällen. Jonny arbetar med nätverkande på heltid och fokus ligger just nu på bilateral handel mellan Sverige och Algeriet där det viktigaste redskapet är just nätverkande. Jonny tog Göteborg med storm på vårens Meet & Greet där och nu är det er tur att få testa Jonnys speed-meetings!

Att nätverka är a och o i dagens affärsvärld. Vill du lära dig hur eller kan du redan "allt"? Det spelar ingen roll, vi vågar utlova en riktigt spännande affärsnätverkarkväll med gamla och nya kontakter och med affärsnyttan i fokus!

Plats: Hylliekrokens Golfcenter, Limhamnsvägen 85, 216 18 Limhamn/Malmö. Fri parkering!
Datum: 8 mars
Tid: 18:30

Fika ingår i priset som är oförändrade 200 kronor vilka betalas kontant i dörren. Om du vill betala med kort eller med faktura höjs avgiften till 250 kronor så kom ihåg kontanter! Anmälan är bindande men kan överlåtas vid förhinder och görs via www.meetandgreet.se

Inga kommentarer: