Vi r alla ett!
Vi r alla ett!Vi r alla ett!

torsdag 23 februari 2012

Du måste inte få blödande torrsprickor varje vinter!

För den som lidit av torr hud, eksem, psoriasis eller andra hudproblem är det mycket möjligt att vi faktiskt kan hjälpa till med dessa fantastisk effektiva och hudvänliga produkter. Doftar gott gör de också! :-)


http://www.lookfeeldogood.com Detta är bara en av alla solskenshistorier som vi och våra kunder kan berätta om. För dig med svåra hudproblem, som de vi nämner i det här klippet, kan det verkligen vara värt att pröva våra produkter. Läkande på riktigt, huvudsakligen baserade på växtsubstanser och fria från mineraloljor förbättrar de hudens naturliga förmåga att återhämta sig och må bättre. Unikt är också att krämerna blir effektivare om du samtidigt använder kosttillskotten eftersom de arbetar tillsammans från två håll - insida och utsida.

För att få reda på vad Katarina använt till sig och sin son, samt vad pappa med svår psoriasis äntligen får lite lindring av, prata gärna med henne direkt. Katarina Bruck på katarina@ergoaktiv.se, 0708 / 13 31 74. Vi återkommer med en längre intervju senare i vår, som kommer att handla om Katarinas expertområde, ergonomi. Bland annat kommer hon då att prata om hur du kan må bättre vid ditt skrivbord. Intervjun kommer du att få med nyhetsbrevet senare i vår i form av en nedladdningsbar mp3-fil. Innan dess, besök www.ergoaktiv.se och låt dig inspireras!

Nyhetsbrevet Tipshörnan beställer du här eller på vår hemsida http://www.lookfeeldogood.com. Beställ det redan nu så du säkert får intervjun när det blir dags! 


Du kan också klicka på http://www.lookfeeldogood.nsedreams.com för att lära dig med om produkter och sortiment. Varje produkt har en komplett ingredienslista vilket ju är extra viktigt för den med känslig hud eller allergier. Fråga oss gärna när du vill veta mer!

Inga kommentarer: