Vi r alla ett!
Vi r alla ett!Vi r alla ett!

torsdag 29 december 2011

Ny blogg för dig som vill använda sociala media för att tjäna pengar!


Länge har jag saknat något på svenska för oss som arbetar med närverksmarknadsföring/MLM och som verkligen kan hjälpa till för att vi ska förstå hur vi kan använda sociala media till att gynna affärverksamheten. Och som så många gånger förr är det just det en saknat själv som gör att det nu dyker upp.

Själv arbetar jag med Nu Skin, men det kommer inte att spela någon roll. Oavsett vilket närverksmarknadsföringsföretag du själv representerar är det meningen att du ska ha glädje av informationen och kunna använda den för att omsätta mer varor, få in fler ditributörer/konsulenter eller vad det nu kan heta hos Amway, Nikken, Forever living, Amega, The broccoli company, Kyäni m.fl och därmed kunna tjäna mer pengar på din verksamhet.

Om du tror att det kommer att handla om snabba pengar och hur lätt det är så är det inte för dig. MLM är en affärsmodell som kräver arbete och det är DET bloggen kommer att handla om. Vill du lära dig de 7 stora lögnerna (som gör det så svårt att lyckas med MLM) kan du ladda ner denna bok skriven av Anne Sieg som själv bloggar på temat här. Allt hennes material är på engelska men så värt att läsa att jag råder dig som är intresserad att åtminstone försöka!

Bloggen är redan preparerad och går du dit nu får du en annan av hennes böcker helt gratis. Den är alltså också på engelska.

Snart börjar http://www.lookfeeldogood.com/se/Blogg/Blogg.html men den har inget namn än. Klurar på det tills det kommer till mig... Under tiden kan du gå dit och lägga dig på en prenumeration! ;-)

Inga kommentarer: