Vi r alla ett!
Vi r alla ett!Vi r alla ett!

lördag 3 oktober 2009

Mat till all världens barn!


Du kan prenumerera på mat till barn! Gå in här så kommer du till min NTCsida: http://stellascott.my-ntc.com/. NTC står för Nourish the Children, vilket är ett namn jag verkligen gillar! Det till skillnad från "Hungerprojektet" som enligt mig skapar mer hunger... Tanken bakom är god, men jag skulle aldrig gå med!

När du väl är där klicka på Sweden i högerspalten under shop/sign up. Nu kommer du till den svenska sida som beskriver arbetet och vad som händer med din matdonation.

Känns det vettigt så registrera dig som kund och gör en månads prenumeration (ADR). Det kommer att kosta dig 201:-/ månad utan extra tillägg någonstans.

Prenumerera sedan på på ett matpaket genom att klicka högst upp till vänster på Shop/NTC/Donationer av VitaMeal. Själv har jag en påse VitaMeal som prenumeration varje månad, kostar 201 kr. Beroende på var du bor motsvarar 5-8 latte i månaden så försök inte inbilla mig att du inte har råd... ;-)

Projektet drivs av NuSkin ett företag som verkligen fattat vad det innebär att ta ett etiskt ställningtagande i produktionskedjan. Om du kollar gårdagens inlägg så förstår du tankegångarna!


Inga kommentarer: