Vi r alla ett!
Vi r alla ett!Vi r alla ett!

lördag 22 augusti 2009

Nu startar jag min egen valrörelse! :-D


Låt oss få in fler feminister av alla kön i riksdagen 2010!! Hur? Enkelt! Genom att jobba för det, på många olika sätt givetvis. När alla vi som röstade på Fi i EU-valet får 1 futtig person till att rösta 2010 så är vi inne. Jag vet att jag fixade minst en röst förra gången som annars skulle gått till mp. Självklart hade det varit bättre om den kommit från M, KD eller SD men jag vill peka på att människor ändrar sig och kanske kan just DU få tx. en Moderat nära dig att inse att när det gäller kvinnorna så levererar de helt enkelt inte, vad de än säger!

Jag tror faktiskt att många, minst 4% vill ha förändring och det tror jag att Fi kan vara med och erbjuda. Men utan optimism och entusiasm kommer vi inte en meter! Vill ni vara med? Bli medlem och kom med förslag på hur Fi skall komma in i riksdagen för hjälpa till att förändra Sverige och därmed världen!


Sätt igång ALLIHOPA, vänta inte på att någon annan skall starta valrörelsen åt dig. Jag har uppenbarligen redan börjat, för det är bara ett år kvar. :-D


1 kommentar:

Lia ☆ Keep it real sa...

Verkligen! Så det är riktigt härligt att få läsa något annat :)

Oj, bara ett år kvar. Jäklar vad det har gått fort! Ser fram emot maktskifte!

Får jag fråga vad en gestaltterapeut är för något?! aldrig hört tidigare..