Vi r alla ett!
Vi r alla ett!Vi r alla ett!

onsdag 25 mars 2009

Ditt umgänge är en reflektion av dig.


Apropå Wanja Lundby-Wedins förhållande till lögn, ärlighet och sanning. Tänk att detta tema dyker upp titt som tätt, både här och där. :-D

En människa som far med osanning väljer att umgås med likasinnade även om ingen säger det högt. Om du talar sanning oroa dig inte, du kommer inte att förlora någon som också talar sanning, bara de som känner sig bekvämare i en lägre vibration faller ifrån.

Om du ser tillbaka i ditt liv kanske du tänker på skiften där något "orättvist" hänt. Antingen var du mindre ärlig än du vill erkänna eller så blev du av med något/någon som inte tjänade dig längre.

Hur vet du skillanden? Lätt som en plätt - Vem av er mår bäst idag? Det är en fantastiskt pålitlig indikator. Jag använder den när något verkar gå fel i mina relationer. Vem av oss verkar lyckligast, i mest harmoni med sin kropp, sina relationer? Vem skrattar oftast, är friskast, trivs på jobbet? Vem fick ordning på ekonomin, bättrade på sin boendestandard och sover gott om nätterna? Ibland kommer svaret på en gång. Ibland kan det ta flera år.

Om den andra personen vadar i bekymer (det känns) skicka en medkänslans tanke och skutta vidare! ;-) Om det är DU som vadar i bekymren eller gått bakåt istället för framåt har du några sanningar att säga till dig själv!

De som inte förändras för sitt bästa, när du förändras för ditt bästa, faller ifrån. :-) Om ni båda har det lika gott, var det helt enkelt bäst det som skedde och ni skulle bara gå skilda vägar. Oavsett vilket kan du flyga som en fågel Fenix ur askan, i ny skepnad. DET är aldrig försent!

Livet KAN vara så enkelt!

6 kommentarer:

fia sa...

Tack! Det är ingen som förstår mig när jag försöker förklara varför vissa saker är som det är idag.

Madelayne sa...

Vilka fantastiska frågelställningar. De åker in i min nya verktygslåda.

"..flyga som en fågel Fenix ur askan, i ny skepnad.." wow...så fint...kommer i närheten av min upplevelse igår..

kram!
Madde
a.k.a
"Illegal alien on earth" ...*s*

SpiritSings eller Stella Scott, välj själv sa...

Det är många gånger ingen förstår vad jag säger heller! Oftast faktiskt. :-D

Welcome back!

SpiritSings eller Stella Scott, välj själv sa...

Kommentaren om att ingen förstår var till Fia! :-)

Madde: Spread your wings, darling, you LEGAL alien. ;-)

den moderna munken sa...

Hej, jag tänker att i linje med detta så skulle du nog gilla den här video :): http://www.youtube.com/watch?v=ze3DYELQ0Q0

Ha det bra :)!!

SpiritSings eller Stella Scott, välj själv sa...

Tack munken! :-) Jag lägger upp den, för du har så rätt, visst stämmer det med tankarna i detta inlägg.