Vi r alla ett!
Vi r alla ett!Vi r alla ett!

söndag 15 februari 2009

Universums onåbarhet


Kommer du hit då och då? Vill du följa mig regelbundet? Bli en "följare" i högerspalten under "Min profil"! 

Nåja, följare och följare, min förhoppning är ju att du skall hitta inspiration här till att bli mer självständig. Att gå din egen väg. Att se din egen storhet. Att bli din egen mästare i ditt eget liv.

Jag tror det är bra att ta hjälp av varandra till det. Jag vet i alla fall att jag gör det för att vindla mig fram  mot höger och högre höjder. Livet är för stort för att vi skall kunna hitta "rätt" ensamma. Vi tar in en bråkdel av den information som finns tillgänglig i Universum. 

Om det handlar filmen och boken "What the Bleep do we know? (Finns att köpa hos Bokus) namne till denna blogg, av en anledning! ;-) Och om det handlar ett intressant inlägg hos Medvetenhet.
:-)


7 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, vad vet vi egentligen. Om allt som sker, inte bara inom oss själva. Jag skrev ett litet inlägg i dag om ny kärnkraft, är jag den enda tvivlaren kvar?

Anonym sa...

Du har en intressant blogg och intressanta tankar. Jag blir nog en av de som kikar in här dagligen på min dagliga bloggrunda.

Stella Scott sa...

Trevligt! :-)

Följ gärna bloggen eller bli prenumerant via bloglovin här i högerspalten, så gör du en fåfäng bloggerska glad. ;-)

Anonym sa...

Hur gör man det? kan man göra så utan att ha samma bloggdomän? Varför frågar jag? varför tittar jag inte efter själv :) ?

Stella Scott sa...

Och då gjorde hon det! ;-)

Anonym sa...

Tyvärr har jag inte sett filmen eller läst boken. :(

Stella Scott sa...

Gör det! Förändrar liv! Varje gång jag visar den för någon händer något fantastiskt! Det gjorde det för mig med!
:-)