Vi r alla ett!
Vi r alla ett!Vi r alla ett!

onsdag 14 januari 2009

Ge dig själv en klapp på axeln!

Denna bedårande flicka finns här
Hittade ytterligare några givmilda klick hos Johnny. Tack för påminnelsen!

Klicket för skogen väntar jag på, för de skall godkänna mina sajter. Snart blir det en banner i högerspalten. Förmodligen en älg. Så reslig, stilig och snygg! Stay tuned!

Ibland är det så enkelt att hjälpa till. Gör det! :-)

5 kommentarer:

Mattias sa...

Jag är skeptisk. Hjälp som inte i första hand hjälper en själv hjälper inte... tror jag. Så jag avstod faktiskt från att klicka. Fastän flickan var söt.

SpiritSings eller Stella Scott, välj själv sa...

Ense på många sätt. Därav KIVA-bannern i högerspalten. Låna ut pengar för att hjälpa människor att hjälpa sig själva. Pengarna måste betalas tillbaka. Funkar! Så fort det är återbetalat lånar jag ut dem till nästa driftiga människa i en annan del av världen.

Att ge barn mat, husrum, böcker, undervisning mm. är lite annat för mig. Barn är fortfarande barn. Jag som vuxen skall faktiskt ta hand om dem, strunt samma var de bor.

(OK alla, nu skall jag straxt svära i kyrkan... IGEN!)

Att klicka på rosa bandet "mot" cancer eller stödja hungerprojektet är för mig helgalet. Det är mot ngt, och hur bara kan man komma på ngt så tokigt som att kalla ett projekt ämnat att ge människor mat för just HUNGER-projektet. Ord är vibrationer! Ingen har tänkt!...

Mattias sa...

E-X-A-K-T eller hur jag nu ska göra för att riktigt framhålla hur överens jag är med dig. Jag menar vad gäller hungerprojektet och det andra. Barnlinken får jag tydligen ta mig en titt på igen, jag kanske klickar ändå.

SpiritSings eller Stella Scott, välj själv sa...

LOL

Mattias sa...

Det blev ett klick till slut. I pragmatismens underbara namn.