Vi r alla ett!
Vi r alla ett!Vi r alla ett!

fredag 8 januari 2010

Vilka mått och steg måste du vidta?


Många har svårt för att ens hitta drömmen. Igår coachade jag en tjej med just det problemet. Till en början visste hon inte ens i vilken stad hon vill bo. De flesta vill resa på ett eller annat sätt, så jag beslöt att börja där;

Vart vill du resa? Vill du åka första eller andra klass? Första klass genom livet låter bra! :-) Hur länge vill du vara borta? Ok, en månad. Åka själv? Har din partner råd? Vill du kunna bjuda henne på resan? Hur vill du bo när ni är där? Vad skall du göra där?

Vad hänger i din garderob? ...

Var bor du? Vilken stad? Städer? Länder? Lägenheter! Hus? Litet eller... jaha, stort alltså.

Projekt att genomdriva?

Sådär höll vi på i drygt en timme tills det började flyta på. Fortfarande trögt, men ändå en rörelse mot ngt nytt och bort från något gammalt och DÄR fanns problemet. Att våga släppa det gamla och röra sig BORT.

Tänk att det är så svårt att vara specifik, att expandera in i detaljer om hur livet SKULLE KUNNA VARA. De flesta stoppar sig själva med att det är orealistisk. Vill inte bli besviken, bäst att inte hoppas för mycket. Eller ännu hellre, de stämmer inte med identiteten. Vill du ha hjälp att ändra på det?

Från och med måndag skall vi höras 3-5 min. varje vardagsmorgon Kl:8:30 för att kolla av dagens mått och steg mot ett nytt liv. Jag gör det gratis just nu. Men när hon blir millionär, kommer jag också att bli det av bara farten och en massa barn kommer att få mat på vägen! Jag kan hjälpa dig med, om du är tillräckligt motiverad. Vi måste alltså börja med att se om du kan hitta fram till din motivation. Frågan är bara:

Vill du hitta den?

2 kommentarer:

"Konstanze" sa...

Låter spännnade. Och lite läskigt. Men det är väl just var det är till en början att ta tag i sina ryggsäckar och börja packa upp dem. Lättare att ha dem på ryggen och låtsas som om de inte finns. Fast de ställer till en massa besvär och hinder.

SpiritSings eller Stella Scott, välj själv sa...

Själv tycker jag det är ännu läskigare att "Stå still".

Och, JA, det ÄR spännande!

:)