Vi r alla ett!
Vi r alla ett!Vi r alla ett!

måndag 25 januari 2010

Återanvänd dina tidningar, få det du vill ha! :-)


Prenumererar du på en tidning? Eller kallar du det hellre ett glassigt magazin? Det gör jag av och till. Ett bra ställe om man är miljömedveten är Tidningskungen.se, där finns nämligen både pappers- och digitalalternativ via Zinio. Tack vare denna smarta lösning trillade The Advocate in i min dator en gång i månaden. Ett mkt. smidigt och billigt sätt att få tillgång till utländska magazin som besitter fantasipriser om du ska ha ett blädderex i papper.

Intresserad av bra mat? 10 digitala nummer av Vegeterian times kostar 70:41 kr. Eller ta elGourmet.com – Mexico. 12 ex för 176:12, på spanska! Golf, mode, konst, musik, resor, något på kinesiska??? Have! Enjoy! :-)

Föredrar du ändå papper ligger hela världen öppen! Serieblaskor, ekonominyheter, mode, kultur…

När du sedan är klar med dina pappersvarianter kan du klippa ut bilder du gillar och göra visionboards! Skattkartor har jag kallat dem tills filmen "The secret" kom in i mitt liv (Se föregående inlägg) En skattkarta är en visuell inspirationstavla som visar en bild av vad du vill uppnå. Dina målbilder samlade på ett ställe i collageform.

Bra miljötänk alltså oavsett viken model du använder. Skriv ut från Zino eller klipp i papper. Klistra upp på lämpligt sätt, rama in och häpp!! ett konstverk om kan ta dig till dina drömmars mål!

Sätt igång! :-)

DIVA är Europas största lesbiska tidning, kan fås via Tidningskungen/ZinioInga kommentarer: