Vi r alla ett!
Vi r alla ett!Vi r alla ett!

fredag 1 januari 2010

Året har börjat.

Vart är du på väg? Vad önskar du dig inför 2010? Har du planerat hur du skall nå dit? Om inte så är det nog bara en önskan och en dröm. Än så länge...

För om du sätter dig ner och börjar planera, gör upp en tidsplan och sätter delmål, då når du dit. Det handlar "bara" om ett steg i taget.

Jaharu, lätt för dej å säjja, kanske du tänker nu. Och då har du rätt. Det är på tok lätt för mig att säga och det är svårt att genomföra om man inte har hjälp, stöd och allehanda support för att ta sig förbi de där inre hindren som en inte ens visste att en hade. Alla de där tankarna och föreställningarna som känns så "sanna", men i själva verket mest är olika identiteter som vi klamrar oss fast vid, som vore de livbojar, när de i själva verket drar oss ner i besvikelsens träsk.

Men om du har en dröm, så kan jag hjälpa till att göra en plan. Och när du har en plan så kan jag coacha dig fram till målet. Och om våra intressen sammanfaller så kommer jag med glädje att göra det gratis. Och DET ÄR ETT LÖFTE, så hör av dig! :-)

. . .
Vad väntar du på?

Inga kommentarer: