Vi r alla ett!
Vi r alla ett!Vi r alla ett!

måndag 27 juli 2009

Jaha, så Iran står på fast mark... ???


Här har vi någon som tydligen tycker att Iran står på fast mark just nu...

Och personerna på bilden finns förmodligen inte. Ett illvilligt montage måste det vara eller några förtappade västerlänningar som vill smutskasta den rena muslimska kvinnan (och alltså inte västerländsk!) som aldrig någonsin skulle hysa het lusta till en annan kvinnas kropp eller hjärtevarm kärlek för livet. Som om "kristna" inte har nog av Påven. En får ta sig för pannan!


HAPPY PRIDE PÅ ER! :-D

9 kommentarer:

Anonym sa...

I dag var jag på Pride House och lyssnade på vad F! hade att säga om heteronormen. En helt okej paneldiskussion med nödvändiga tankergångar om allas rätt att vara olika.
Sedan hamnade jag sisådär av en slump på en rätt kul show, som handlade om familj, föräldrar o sånt. "skall du inte gifta dig snart, har du träffat den rätte än" etc. På engelska, framförd av två skickliga artister i rött.
Men sen hamnade jag igen sisådär. På "In hate we trust." Hm. Lämnade en konstig eftersmak. Jag förstår ju piken, men ändå. Något lite kärlek kunde väl ändå fått vara med för att balansera upp det hela?
Annakarin

Anonym sa...

funderar på att klä ut mig till Dalai Lama och gå i Paraden på lördag.Fast det blir försår hett om huvudet om jag skall ha flint-peruk.
Annakarin

Stella Scott sa...

Nä, Ohlson-Wallin har lite svårt för kärlek... Såg utställningen i Lund, skrev om den på Kulturspegeln.se.

Konstig, för att inte säga obehaglig eftersmak var ordet!

Stella Scott sa...

*Fniss* Gör det! Gör det! Gör det! :-D

Anonym sa...

Jo, det vore kul, men ger upp projektet för i år. Kanske kan jag ta kontakt med Pride senare för att få komma med på någon vagn i den munderingen. De borde uppskatta tilltaget. Men håret????
Lyckades sätta på radion just när din sköna stämma strömmade ur densamma och uttryckte goda åsikter om rosa pengar!
Annakarin
( pseudomyn för hennes helighet Dalai Lama, som ju betyder mycket stor moder).

Stella Scott sa...

Ja tack! Jag är nöjd själv. Sa bara early adapters istället för adopters, men vem märker det och gör det någon skillnad för världsfreden - egentligen?

Hennes Heligehet Dalai "dotter"
;-)

Anonym sa...

Hälsningar från Jan Hammarlund som tycker du är "fantastisk". Tipsade om de rosa pengarn, och han skulle försöka lyssna på reprisen, liksom en Gl-kompis.
puss
Hennes Helighet

Stella Scott sa...

Tack för hälsning!

Man kan lyssna på webben:
http://www.sr.se/sida/default.aspx?programid=2778

Välkomna att handla? heter programmet

konstanze sa...

En tar sig sannerligen för pannan!