Vi r alla ett!
Vi r alla ett!Vi r alla ett!

tisdag 10 mars 2009

80 000 som läser om MIG!

Oh, idag ligger det en artikel om "lilla mig" ;-), ute på QX med 80 000 besökare i veckan.

Läs den gärna, handlar om HBT-frågor, marknadsföring, kultur och arbetsliv. Den som är intresserad av att öka kunskaperna i sin organisation bokar mig via Holmbergstalare.

De snygga bilderna på mig som illusterar denna blogg är tagna av Yvonne Rambring, Exhibibild och är en utav Malmös bästa fotografer. Hon har funnits i branschen länge och anlitas flitigt av RFSL rådgivningen Skåne. Yvonne jobbar med speciell teknik som heter vändfärg. vilket gör bilderna intensiva och kontrastrika. Själv tycker jag väldigt mycket om hennes stil.

Just denna bildserie togs inför Rådgivningens 20-årsjubileum 2008, då en härlig bok gavs ut med massor av sexiga bilder som illustrerar verksamheten genom åren. Köp den! ;-)

4 kommentarer:

konstanze sa...

Det är verkligen bra tagna foton...

Madelayne sa...

Vilken artikel! Coola bilder! Vilket arbete! (K.I.M)...hoppas räknaren på din sida inte flippar när alla läsare kommer hit också ...haha

Josefin sa...

Häftigt! Grattis!

Bea sa...

Tack för kommentaren. :) ska tänka på det. Och självklart är halsgropen ett synligt ställe om man får ett ärr men jag har hellre ett ärr där än i ansiktet om du förstår mig :)
Men tack ändå.
/B