Vi r alla ett!
Vi r alla ett!Vi r alla ett!

måndag 16 februari 2009

Vinn, vinn, vinn är bäst!


Till Hell Freya och alla som funderar på det här med annonser och hur man tjänar pengar på sin blogg: Om du vill ha egna annonser som du kan styra själv kolla i min högerspalt och skaffa Double.net, Mer Trafik, Viral, Plus i kassan m.fl. Ni vet kanske redan att jag tycker att det är varje god och vettig människas PLIKT att bli rik och många bäckar små...

Via Double.net m.fl. hittar jag en del banners/annonser som jag gillar och vill ha på min blogg och hemsida. Inga pokerspelare hos mig, men det kanske passar dig? I USA är det vanligt att om man gillar en produkt så kan man bli Affiliate direkt hos företaget. Immramas CD's tx är något jag varmt rekommenderar. Inga språkproblem, det låter som olika sorters regn och det är ju ett globalt fenomen. ;-) 

Här i Sverige är det uppenbarligen företag som samlar ihop andra företag. Behöver jag säga att en del av provisionen försvinner till mellanhanden, men nu är det en gång så det fungerar.

En del av mina banners ger mig provision, en del är ren välgörenhet. Några är båda! De är de bästa, nära alla vinner! My Power Mall i USA är en sådan Världsnaturfonden - WWF en annan. (Banners genom Double.net) :-)

Metrobloggen (som inte ens tar emot Mer Trafik. Alla som använder Mer Trafik där ger exponering till Metrobloggens startsida. Era sidor visas INTE!!) och andra med samma upplägg suger, just för att de vill utnyttja vår kapacité att dra till oss läsare som skall klicka på DERAS annonser som ger DEM pengar. Om jag drar dit 5000 "läsningar" (Ej unika besök) i månaden får jag futtiga 150:-. Om jag dra dit 3087, får jag inte ett öre!

Sedan jag lämnade dem har jag lagt in en del grejer hos mig som speglar MIG. Det jag står för och tror på. Böcker = kunskap. Mer trafik till bloggen, som säger vettiga saker och alldeles uppenbart ger människor påfyllning. Microlån. Sätt upp dina foton = affirmera dig själv. Älska skogen och valarna! Ta hand om din hjärna, mm...

Det blir mer och det kommer att bytas ut och det är JAG som styr samtidigt som det kan generera pengar åt mig som JAG kan göra något BRA med.

Att vilja ha pengar är ett sundhetstecken för det är så vi verkligen kan påverka de som redan har dem. De som har pengar lyssnar alltför ofta enbart på andra som också har dem!

Mina vänner: Go get rich! Det är din skyldighet, mot Verleskogen tx, och eftersom det är DIN skog är det för din egen skull... :-)

5 kommentarer:

denmodernamunken sa...

Ja metrobloggen är ingen hit för bloggaren, det håller jag verkligen med om. Men jag trodde inte man kunde använda t.ex. double.net när man hade t.ex. blogger (alltså gratistjänster), men det verkar ju funka för dig!

SpiritSings eller Stella Scott, välj själv sa...

Funkar hur bra som helst!

Byt till ngt annat , vettja. ;-)

konstanze sa...

Hoppas nu att den funkar på blogg.se

sladdertackan sa...

Metrobloggen är väl ingen hit direkt, för det mesta är den så förskräckligt seg. Men å andra sidan sitter jag med ett mobilt bredband, så ALLT är segt.
Den där rutan med uppföljningskommentarer hos dig, den hittar då inte jag!

SpiritSings eller Stella Scott, välj själv sa...

Under "lämna din kommentar" Finns en liten "box" = ruta som du kan bocka i. Bredvid står texten: Skicka uppföljningskommentarer till...

Om du inte ser den nu är det nog inte meningen att du skall se den... ;-)