Vi r alla ett!
Vi r alla ett!Vi r alla ett!

fredag 20 februari 2009

Vi Tillsammans


Det finns ingen annan att vänta på. Vi är själva dem som vi har väntat på! 

Carl Johan Calleman
Kännare av Mayakalendern

Verkar handla om ansvar igen. Ingen kommer att fixa något åt oss. Ingen kommer att rädda skogen åt mig. Ingen kommer att ordna världsfred åt mig. Ingen kommer att ge alla barnen mat, om inte jag gör det. 

TILLSAMMANS med dig!

6 kommentarer:

Sopor och Kompost, Andlighetens Baksida sa...

Synd att man måste vara inloggad på blogger för att kommentera hos dig.
Jag har varit på Machu Pichu. Ett ställe med mycket andlig kraft. Du kan inte heller åstadkomma något såvida inte Universum vill det.

SpiritSings eller Stella Scott, välj själv sa...

Konstigt m. kommentarerna!

Är vi inte alla "Universum"? Skulle något utanför mig inte vilja det jag vill? Själv tror jag inte på något "utanför", däremot att vi lever "i" som medskapare.

Och dessutom tror jag att väldig många "motsätter sig" en massa saker inom sig själva, utan att vara medvetna om det och då verkar det som om det är någon/något annat som inte vill, när det i själva verket är en av de där sidorna hos sig själv som man själv varken kan eller vill se...

Svara gärna hur du ser på saken. :-)

Sopor o Kompost sa...

jo, jag kom direkt, men jag var å andra sidan redan inloggad på blogger. Jag har själv två bloggerbloggar och där kan jag svara när jag är på biblioteket. Men inte på din. Mysko!
Det är lite skillnad på att "vi alla är Universum" och att VARA UNIVERSUM. De som är upplysta säger att de ÄR alltet. Men enl min definition är de inte det eftersom de fortfarande upplever gränser. De säger att den materiella världen inte existerar. Då undrar ju jag hur man kan ta bort en del och ändå säga att det är Allt. Jag vet ju inte riktigt var du står så jag har svårt att diskutera från lämligt perspektiv.
BTV. Jag är också NatureFootstep. Vi kanske kan hålla den här diskussionen på Soporna. En del familjemedlemmar gillar inte det jag skriver i ämnet. :(

SpiritSings eller Stella Scott, välj själv sa...

Du är lite allt möjligt, har jag förstått. :-)

Ja, det är skillnad. Ge mig en blogg m prenumeration att svara på. Metrobloggen måste man hålla reda på själv och jag vet inte var jag varit hos dig för att kunna följa vår konversation.

Sopor & Kompost sa...

BLOGLOVIN finns ju upplagd på "soporna" om du använder den? ADNOTS är ju min historia. Har inte skrivit så ofta på sistone då det varit lugnt. Eftersom jag tvärvägrat fotsätta.Jag har satt in funktionen för att prenumerera, om det nu funkar. Du kan ju följa dom så får vi se vart det leder.

SpiritSings eller Stella Scott, välj själv sa...

Någon bra stans förmodligen, det är den väg jag föredrar... :-)