Vi r alla ett!
Vi r alla ett!Vi r alla ett!

fredag 6 februari 2009

EFT för allt det goda du vill ha livet.

Som en del av er säkert fattat arbetar jag med en fenomenal teknik som heter EFT, Emotional Freedom Technique. Den kan verka för bra för att vara sann. STOPP!: Ingenting kan vara "för bra"! :-)
Dock är den helt sann och senast idag jobbade jag med en kille för första gången som väl får kallas för "hänförd" över resultatet.
Visst, det hjälper att jag varit gestaltterapeut i 18 år, men ett är säkert. Hade jag haft denna teknik när jag började min bana hade terapierna varit mycket kortare och vägen mot att bli hel och sann varit mindre smärtfyld.  Nåja, EFT fanns inte då, så det är ju inte mycket att gräma mig över. 

Nån som vill prova? Går lika bra på telefon!


"Some day the medical profession will wake up and realize that unresolved emotional issues are the main cause of 85% of all illnesses. When they do, EFT will be one of their primary healing tools .... as it is for me."

                                                                              - Eric Robins, MD -

"En dag kommer medicinen att vakna upp och inse att olösta känslomässiga konflikter är huvudorsaken till 85% av alla sjukdomar. När de gör det kommer EFT att vara en vara en av deras främsta läkningsmetoder... som det är för mig"

Inga kommentarer: