Vi r alla ett!
Vi r alla ett!Vi r alla ett!

onsdag 21 januari 2009

Idag kom jag ut, igen...


Ibland frågar folk: När kom du ut? (Som lesbisk, om nån undrar)

Menar de då första gången eller senaste gången?

Senaste gången jag kom ut var i morse. 

Jag skulle hålla ett frukostseminarium på CoachCompanion här i Malmö som heter: Nå toppen av din förmåga med EFT. Först brukar det vara frukost på sådana tillställningar, under en halvtimme, varvid man pratar om ditt o datt med några, oftast främlingar, vid samma bord. 

Så ställs nån fråga och då skulle alla "vanliga" tjejer säga: Min, kille/pojkvän/man har just... Men jag, dagens talare till råga på allt, måste alltid över en liten tröskel, för jag skall till att säga: Min tjej/flickvän/fru... Spelar ingen roll hur ute jag är, den där tröskeln finns där för jag vet att de förutsätter att jag är hetero, som om det skulle synas på utsidan... Jag vet det för jag är likadan, m.a.o. jag förutsätter att alla är hetero, om jag inte ser "koder". (Jo, jag skulle se mig ;-))

Jag har inte lust att säga en kompis, någon jag känner, jag har hört, min partner. Jag vill med samma självklarhet som alla heteros tala om könet på min partner. Därför gör jag det, och kommer ut ur garderoben, igen!

Och att det inte var sista gången det är jag 100% säker på! 
Självuppfyllande profetsia eller inte.


2 kommentarer:

Pseudonaja sa...

Jag hörde ett radioprogram för några år sedan där programledaren ringde runt till en bunt kändisar och ställde frågan: "När insåg du att du var heterosexuell?"

Det var en bra fråga och det var dessutom roligt.

SpiritSings eller Stella Scott, välj själv sa...

:-D
Absolut KUL!